Cotonella: Valentine' s day în familie

12:33 01/02/2018

De ce să nu organizăm o sărbătoare pentru întreaga familie la Valentine' s day? Aceasta este o posibilitate de a amenti  celor dragi ca suntem bucuroși că ei există în viața noastră.

            De sărbători este plăcut să dăruim cadouri. Magazinul Italian Cotonella, din CCA Grand Hall, în ajun de Ziua Îndrăgostiâilor micșărează prețurile până la 40% la tot asortimentul de lenjerie  și tricotaj pentru casă pentru toată familia.  

белье для детей Cotonella

         Sărbătorirea Zilei Îndrăgostiților împreună cu copii – e timpul perfect pentru, a le arăta puterea dragostei din familie. Copii se simt iubiți atunci cândpetrecem timp cu ei, făcând ceva important împreună.

купить белье для женщин и мужчин Cotonella

            În această zi lenjeria în calitate de prezent este foarte bine venită. Magazinul Italian Cotonella  va fi un bun ajutor în alegerea cadoului de Ziua Îndrăgostiților.

нательное белье для женщин и мужчин Cotonella

            Cadouri pentru cei ce iubesc confortul - e îmbrăcăminte pentru somn și casă Cotonella. Pijamalele drăguțe și rochii sunt realizate din bumbac moale, în ele 100% este cald și 200% este confortabil! Se va primi un cadou ideal pentru Ziua Îndrăgostiților. 

пижамы для женщин и мужчин Cotonella

           Cu Ziua Îndrăgostiților. Iubiți și fiți iubiți!

           Vă așteptăm în magazinul de brand Cotonella, CCA Grand Hall, etajul 1.

magazinul Cotonella CCA Grand Hall