Columbia și Salomon Black Friday : prețuri extraordinar de mici

17:38 21/11/2018

Grăbește-te! Doar 5 zile, între 22 și 26 noiembrie,cele mai renumite branduri din lume, oferă încălțăminte de calitate și îmbrăcăminte pentru sportivi și entuziaști în aer liber, la o reducere de pînă la -70%.

columbia salomon grand hall

Magazinele Columbia și Salomon oferă numai produse reale de marcă. Asigurați-vă că totul este îmbinat de profesioniști cu echipamente de primă clasă, folosind cea mai avansată tehnologie.

grand hall columbia salomon

În prezent, Salomon este un lider recunoscut pe piața exterioară. Astăzi aveți o ocazie excelentă de a cumpăraun total look  pentru întreaga familie.

columbia grandhall salamon

În magazinul de marcă Columbia, fiecare client va putea să se bucure de atmosfera de sărbătoare, precum și să achiziționeze articole de marcă la un preț imens.

columbia salamon

 Doar 5 zile în CCAGrand Hall, magazinele de firmă Columbia și Salomon oferă posibilitatea de a vă actualiza și de a vă completa dulapul la prețuri foarte competitive.

Columbia și Salomon înseamnă fiabilitate, stabilitate, protecție și confort. Vă așteptăm la magazinul de marcă Columbia, în centrul comercial Grand Hall, etajul 3.

columbia grand hall