Columbia Salomon: Noua colecție primăvar 2018 deja în vânzare

16:56 02/04/2018

Magazinul de brand Columbia Salomon propune tot cei mai bun sportivilor, fanilor și entuziaștilor – noua colecție primăvară/vară 2018 deja în vânzare.

            Salomon cucerește lumea din 1974. Pasiunea pentru sport, tehnologiile noi și măestria ajută brandul să creeze îmbrăcăminte și încălțăminte progresivă, în care vă puteți bucura de sportul în aer liber și puteți depăși orice obstacol.

Salomon новая коллекция весна 2018

      

            Brandul Columbia  este un satelit al tuturor victoriilor sportive mondiale. Simbolurile îmbrăcămintei și încălțămintei Columbia sunt durabilitatea, cel mai înalt nivel de proprietăți protectoare, așezarea pe picior, elasticitatea materialelor, caracteristicile hidrofugătoare. Columbia este brandul condițiilor extreme, care pot apărea în fața uni călător, sportiv sau un simplu cetățean.

Columbia новая коллекция весна 201

           

            Brandurile Columbia și Salomon sunt titularii de onoare a mărcii Bluesign, care ne vorbește despre produsele exclusive și ecologic pure  produse de companii.

            Vă așteptăm la prezentarea noii colecții primăvară/vară 2018 în magazinul de brand Columbia Salomon, CCA Grand Hall etajul 3.

магазин Columbia ТРЦ Grand Hall