Columbia: reduceri până la 50% la brandul №1 în îmbrăcămintea și încălțămintea de iarnă

10:50 19/12/2017

Doar în CCA Grand Hall, magazinul de brand Columbia se încep reducerile de Revelion până la 50%. Grăbițivă așa reduceri sunt doar odată în an!

 

Columbia nu are nevoie de prezentare – este brandul №1 pe piața îmbrăcămintei și încălțămintei de iarnă, favorită de cei ce preferă iarna, haine ușoare, care protejează perfect de frig până la -50C.

Columbia для мужчин

Popularitatea sa îmbrăcămintea  și încălțămintea Columbia a primito pentru materiile sale. Tehnici unice și tehnologii funcționale Columbia Omni Heat și Columbia Titanium permit încălțămintei și îmbrăcămintei de iarnă să fie ușoare, durabile și impermiabile la apă și vânt.

Produsele marca Columbia sunt testate de toate condițiile meteorologice: de la ploi cu grindină, vânt rece și zăpadă. Numai materii naturale care sunt respirabile și au o rezistență sporită la uzură sunt utilizate.

женская коллекция Columbia

Columbia produce colecții speciale, adaptate pentru snowboarding și schi. Greutatea echipamentului nu este simțită deloc, ceea ce promovează activitatea unei persoane.

Ați aflat despre beneficiile Columbia? Atunci suntem siguri că reduceri de până la 50% și o gamă largă de produse vă vor mulțumi. Vă așteptăm cu întreaga familie în magazinul de brand Columbia, Centrul Comercial Grand Hall, etajul 3.

магазин Columbia ТРЦ Grand Hall