Columbia: reduceri de până la 50%

12:05 04/07/2018

            Ești sub protecția Columbiei. Nu te înnădușești de la căldură, nu te udă ploaia, orice drum devine ușor. Columbia este sinonimul fiabilității și confortului. Magazinul de firmă Columbia din CCA Grand Hall anunță reduceri totale de până la 50%.

           

              Toată lumea știe că, pentru a căștiga căldura incredibilă care a venit  acum, ar trebui să alegi haine în care corpul "respiră". Columbia a mers mai departe și a creat haine cu un întreg sistem de protecție împotriva căldurii.

Columbia купить кишинев молдова гранд холл скидки

                     Utilizarea tehnologiei Omni Dry, Omni-Wick, Omni-Shade cu coeficientul UPF 50 asigură confortul pe parcursul verii. Căldura va înceta să fie cauza   disperării și a oboselii. Deci, puteți explora trasee pe bicicletă sau puteți juca fotbal pe plajă sub soare, fără a dăuna sănătății.

                     Același lucru puteți spune despre încălțămintea Columbia - orice drum va fi o plimbare prin  parc. Tehnologie avansată Techlite și Omni-Grip transformă încălțămintea Columbia în ATV-uri. Drumurile stancoase și asfaltul cald nu vor mai fi o problemă.

Columbia скидки  купить кишинев

                     Columbia își dezvoltă hainele șiîncălțămintea, cu implicarea științei și cercetării practice, studiind corpul și mediul extern. Lăsați Columbia să vă însoțească în toate aventurile.

                     Vă așteptăm la magazinul Columbia în CCA Grand Hall. Reducerile de până la 50% sunt valabile numai până la 22 iulie.

Columbia кросоовки скидки купить в кишиневе