Columbia: colecţia de iarnă se cumpără imediat

14:18 31/10/2017

Îmbrăcămintea de iarnă Columbia şi-a primit popularitatea datorită materiilor folosite la producere. Impermiabilă şi în acelaţi timp material respirabil, el crează condiţii confortabile chear şi atunci când omul se află în ger.

Succesul colecţiei de iarnă Columbia – este într-o acţiune de încălzire prin noua tehnologie Omni Heat. Această tehnologie este folosită doar de compania Columbia. Ea păstrează căldura corporală şi apsoarbe excesul de umeditate. Îmbrăcând astfel de haine, vă puteţi plimba chear şi prin cel mai amar frig. Corpul va fi în căldură chear şi dacă veţi fi mult timp afară în ger.

Îmbrăcămintea de iarnă Columbia

În îmbrăcămintea Columbia totul este gîndit până la cele mai mici detalii. Ca exemplu mânecele sunt cusute în aşa fel ca la ridicarea mâinilor spinarea să nu să se dezgolească, sau gluga este făcută în aşa mod încât să vă apere de un vânt puternic. Exteriorul tuturor jaketelor este impermiabil la apă şi vânt dar tot odata respirabil.

Îmbrăcămintea de iarnă Columbia

Încălţămintea de iarnă Columbia se diferenţiază de orice altă încălţăminte pentru sezonul rece. Astfel de papuci sunt impemiabili şi nu permit frigului să intre şi vă permit să vă plimbaţi mult prin ploie sau ninsoare. Cu toate acestea ele perfect permit picioarelor să respire şi să menţină un echilibru dintre umeditate şi confort. Tenologia modernă omni heat și inserții sigure din interiorul membranei protejează perfect de îngheţ pînă la -32°С. Părinţii vor fi siguri de copii lor  ca picioarele copiilor vor fi uscate atunci când ei iarna se joacă afară în zăpadă.

Îmbrăcămintea de iarnă Columbia Kids

Brandul Columbia are doar două dezavantaje.

Brandul este foarte des contrafăcut de aceia procuraţi hainele şi încălţămintea Columbia doar în magayinul de brand Columbia din CCA Grand Hall. Al doile dezavantaj – colecţia de iarnă Columbia se cumpără imediat.

De aceia nu întârziaţi -  vă aşteptăm, veniţi cu toată familia!

ТРЦ Grand Hall  магазин Columbia