Columbia: Black Friday 2017 – reduceri totale la echipamentul tehnologic pentru iarnă!

12:28 23/11/2017

Dacă sunteți fan al stațiunilor de schi și sporturilor extreme, atunci Dumnavoastră sunteți foarte norocos! Dece? Pentru că Black Friday are luc în cel mai bun anotim al anului, și aveți posibilitatea de a economisi la procurarea unui nou echipament pentru timpul rece!

Columbia Black Friday 2017

În aces weekend magazinul de brand Columbia Sportwear a pregătit o ofertă unicală- reduceri totale la echipamentul dehnologic pentru iarnă! Bucurăte de odihna în timpul iernii, indiferent de ce a pregătit Mama Natură.

Având în vedere particularitățile exploatării produselor, specialiștii de la Columbia au dezvoltat o linie universală de haine călduroase și ușoare pentru iarnă, în care orice aventură este în puterile tale!

 

Toți dau prioritade cumpărăturilor de la Columbia datorită calității și tehnologiilor unicale, care vă apără chear și de cel mai crunt ger:

  • OMNI-HEAT REFLECTIVE – tehnologia care reflectă și păstrează căldura proprie și, în același timp, elimină căldura și umezeala excesivă.
  • OMNI-SHIELD – acoperire care împiedică absorbția în țesătură a oricăror lichide sub 77C, respingându-le de pe suprafață. Picături de apă sau de murdărie se rostogolesc de pe țesătură, ne lăsând urme.
  • OMNI-TECH – membrană impermeabilă, care protejează de precipitații și respinge evaporarea
  • OMNI-WICK – Îmbrăcămintea va fi întotdeauna uscată, indiferent cât de activ vă mișcați.
  • OMNI-GRIP – aderența unică a tălpii cu suprafața. Te simți încrezător pe orice suprafață.
Columbia Black Friday 2017

Columbia este o alegere excelentă pentru sportivii profesioniști și călători, precum și pentru cuceritorii junglei de beton. Nu ratați reducerile totale a sezonului de iarnă 2017 – Black Friday. Doar 3 zile prețurile vor fi reduse la maxim!

Columbia Black Friday 2017

Colecțiile de îmbrăcăminte high-tech Columbia pentru bărbați și femei includ modele universale și seturi de trei în unu (jacheta, vestă călduroasă și pantaloni). Stofele impermeabile, o membrană "respirație", panouri speciale și pante care permit hainelor să nu se "înfurie" cu brațele ridicate, protecția cusăturilor împotriva vântului și multe altele vor permite un demn.

Columbia Black Friday 2017

Încălțămintea de iarnă Columbia se remarcă din orice încălțăminte pentru sezonul rece. Botierele sunt impermeabile, ceea ce vă permite să umblați mult timp în ploaie și zăpadă umedă, în timp ce acestea trec perfect prin aer, permițând pielei să respire și să mențină un echilibru ideal de umiditate și confort. Tehnologia modernă de căldură omni și inserțiile încredințate de membrană internă protejează perfect împotriva înghețului la -32 ° C.

Columbia Black Friday 2017

Compania Salomon a cucerit Alpii francezi din 1947, deci dacă preferați sălbăticia și căutarea de aventuri reale într-o cursă măsurată în sală, atunci Salomon este alegerea potrivită. Nu ratați Black Friday, în acest weekend vă puteți permite foarte mult!

Columbia Black Friday 2017

Cel mai simplu și practic echipament de iarnă pentru turism nu este jenant de activitate - acesta este conceptul de bază al mărcii Salomon. Tehnologiile inovatoare aplicate  permit crearea modelelor care vă oferă ocazia de a vă bucura de sporturile în aer liber.

ТРЦ Grand Hall Columbia Black Friday 2017

Lumea Columbiei este o lume a recreerii active, care poate deveni fascinantă pentru toată lumea! În orice vreme, în orice moment al anului, lumea activităților în aer liber este deschisă

Vino la CCA Grand Hall, în magazinul de marcă Columbia, la etajul 3, cu întreaga familie. Puteți fi siguri că toți vor fi mulțumiți!