Cadou bărbătesc de la adidas - ajutăl pe el să fie mai puternic

08:56 13/02/2018

Ce preferă el: sport sau stilul comod SportStyle? Niciodată nu te vei greși dacă îi vei dărui Bărbatului tău de 23 februarie legendarul adidas. Astăzi aceasta este cea mai superbă colaborarare dintre sport și moda 2018.

Мужской подарок от adidas

                Adidas Performance SS 2018. Colecția este de neînlocuit pentru cei care iubesc sportul. În ea puteți găsi absolut totul, de la costume, pantaloni scurți, jambiere, echipamente de compresie. Pantofi, cizme și adidași concepuți pentru a ține cont de caracteristicile corpului uman. Acesta vă permite să distribuiți perfect sarcina pe picior, rezultând un sentiment de confort oferit pentru întregul timp de antrenament.

Мужской подарок от adidas

            Adidas Sport Street Style SS 2018. Deasupra colecției au lucrat designeri talentați și faimoși care au încorporat în ea o varietate de idei și soluții. Dinamica, modernitatea, confortul și lipsa de pretenție - colecția se potrivește perfect imaginii impetuoase a vieții orașului. Potrivit experților adidas, în spatele colectării Sport Street Style  stă viitorul industriei de moda sport.

Мужской подарок от adidas

            Adidas Originals SS 2018. Modelele sunt întradevăr originale și foarte frumoase. Seturi din culori pasteleate și tradiționale vor fi pe plac persoanelor conservatoare. Pentru cei cărora nu le este frică să fie în centru atenției, sunt create costume în culor aprinse și cu decorațiuni.

Мужской подарок от adidas

           Adidas a bătut toate recordurile în combinația preț-calitate-stil-potrivire cu restul garderobei. Mergând la magazinul de brand adidas din CCA Grand Hall, tu cu siguranță vei găsi cadoul ideal, care se potrivește anume bărbatului tău.

Мужской подарок от adidas