BOMBA: Un adevărat internet magazin! Un nou format, noi posibilități!

17:10 21/09/2020

Un adevărat internet magazin! Un nou format, noi posibilități!

100 000 de produse într-un singur click aceasta este BOMBA.MD!!!

Noi ne străduim să facem shopingul pentru Dvs simplu și accesibil

Un adevărat internet magazin! Un nou format, noi posibilități!

Internet-magazinul cu posibilități nelimitate pentru shoping. Tehnica de casă și electrotehnica, înbrăcăminte și încălțăminte sportivă, produse pentru sport, produse pentru copii, cosmetică și parfumerie. Mai mult de 100 000 produse în 9 cele mai solicitate categorii de produse.

Locul ideal pentru cumpărăturile familiale. Internet magazinul nostru lucrează 24/7!

Pentru noi este foarte important, ca fiecare cumpărătură, făcută pe BOMBA.MD, să vă aducă plăcere.

Un adevărat internet magazin! Un nou format, noi posibilități!

Livrare cu comfort. Facem livrare în raza orașului Chișinău și pe tot teritoriul Moldovei. Orice produse vor fi foarte atent livrate la timp la ușa Dvs. Acum nu trebuie să așteptați deschiderea magazinelor BOMBA în orașul Dvs. Oriunde ați locui, vom livra comanda Dvs. în decurs de 24 ore, comod și accesibil. Parcul nostru de automobile pentru livrare, care zilnic livrează produse în toată țara. *

(*- Posibilitatea recepționării produsului în magazin în decurs de 24 ore la oformarea comenzii pe pagina web sau terminalul de autodeservire pînă la ora 13.00. La oformarea comenzii după ora 13.00, produsul poate fi recepționat în decurs de 48 de ore.)

Un adevărat internet magazin! Un nou format, noi posibilități!

Ridicarea din magazin. Este foarte comod pentru cei, care nu sunt încrezuți, se vor afla ei acasă la momentul livrării sau la serviciu. Veniți la orice punct de ridicare a produselor BOMBA comod pentru Dvs., personal faceți cunoștință cu produsul, alegeți accesorii, primiți consultația expertului și luați comanda Dvs. Primiți plăcere de la cumpărături deja de astăzi! Avem deja 20 de puncet de ridicare a produselor, și curînd ele vor deveni și mai multe și mereu alături de Dvs. Aceasta este foarte comod, economisește timpul și banii Dvs. Nu achitați pentru livrare, ceea ce este foarte profitabil, mai ales dacă ați ales un produs la un preț accesibil. La oformarea comenzii, selectați opțiunea ridicarea din magazin, unde aceasta este posibilă. Produsul se păstrează în magazin timp de 5 zile, după expirarea acestui termen comanda va fi anulată.

Magazinul - online BOMBA, online, rapid, aproape.