Biciclete GIANT: 2020 Colecție nouă disponibilă

11:57 09/03/2020

GIANT este un uriaș printre bicicletele de marcă. GIANT - сâștigă Campionatele Mondiale. GIANT - primește premii pentru cel mai bun design și inovații tehnice unice. Alege-l pe cel mai bun pentru tine și copiii tăi!

велосипеды кишинев спортландия

GIANT este o bicicletă de vis: alege o bicicletă cu care vei putea călători până cel puțin în Antarctica.

купить трюковый велосипед кишинев

GIANT a adus în lumea ciclismului numeroase inovații tehnice: tehnologia Advanced SL Composite, tehnologia Giant ALUXX din aluminiu, aerodinamica unică și multe alte invenții ingenioase din inginerie.

купить женский велосипед кишинев

Pentru o abordare individuală a fiecărei femei, legendarul brand Giant oferă un brand LIV unic, dedicat complet sexului frumos.

новая коллекция велосипедов кишинев

Fiecare femeie este unică și GIANT trebuie să țină cont de acest lucru. Stilul de conducere, caracteristicile corpului și gusturile personale nu vor fi lăsate fără atenție. Grăbește-te să devii primul proprietar al LIV 2020.

купить giant autor chisinau

Bicicletele pentru copii și adolescenți GIANT și LIV vor deveni un prieten de încredere pe orice drum și cărăruie care se întinde în fața copilului.

cumpara biciclete pentru copii

Rama pentru bicicletele pentru copii este realizată din același aliaj de aluminiu ușor și durabil ca și ramele pentru biciclete pentru adulți - Aluxx Grade.

купить детский велосипед кишинев

Geometria inovatoare a cadrului vizează menținerea poziției corecte a copilului în timpul călătoriei.

купить подрастковый велосипед, bmx chisinau

O astfel de achiziție va fi cea mai bună soluție pentru dezvoltarea activității și noilor abilități ale copilului.

bmx moldova, bmx chisinau

Puteți găsi  bicicletele  GIANT în magazine la următoarele adrese: supermarket BOMBA din Shopping MallDova; magazinul sportiv SPORTLANDIA în CCA Grand Hall;  Bul.Moscovei 9/1, bul. Decebal 70 - alegeți un traseu convenabil pentru dumneavoastră.

GIANT este mândru că face parte din aventura D-ră. Vă așteptăm la premiera anului 2020.

sportlandia grand hall, giant sportlandia, велосипеды в бомбе