Baby Hall invită la Halloween și Marcelino-show

17:51 12/10/2018

27 octombrie și 3 noiembrie, la 12:00, în Baby Hall, vă așteaptă sărbători gratuite pentru întreaga familie. Copiii și părinții  vor alerga, sări, cânta și dansa, deasemenia vă vom prezenta master-classuri, concursuri, animale instruite, clovni, interpreți de circ, jongleri și multe jocuri interesante.

 

baby hall

27 octombrie, 12:00 o petrecere de Halloween aprins cu monștri înfricoșătoși, dar foarte buni, așteaptă copii și părinți. Copiii vor zbura pe mături, vor face costume, vor dansa dansuri zombie, vor vâna fantome. Iar când vor deveni puțin obosiți, dansatoarea fermecătoare Varvara va arăta un spectacol uimitor cu porumbei albăstrui de zăpadă.

baby hall

Camere unice care pot fi văzute doar în arena de circ, acum în centrul comercial Baby Hall. Numai pe data de 3 noiembrie, la ora 12:00, celebrul Clown Marcellino, Clounesa Irishka și câinii lor instruiți vor prezenta cel mai bun festival de circ pentru copii. Intrarea este gratuită!

Veniți pe 27 octombrie și 3 noiembrie, 12:00 în Baby Hall și oferiți copiilor săi sărbători fericite. Vino cu familia ta, adu-ți prieteni. Va fi distractiv!

 

baby hall