Anul de învățămînt il începem cu o nouă colecție de la ADIDAS Kids

12:41 24/08/2020

Magazinul de brand ADIDAS este pregătit sută la sută pentru noul sezon școlar. Faceți cunoștință cu o noua colecție de toamnă ADIDAS Kids doar în CCA Grand Hall.

 

Noua colecție pentru copii de toamnă ADIDAS Kids ne cucerește la prima vedere! Design luminos, noi tehnologii și modă-toate sunt în slujba sportului. Cei mai buni sportivi din lume aleg ADIDAS.

adidas кишинев гранд холadidas moldova

Îmbrăcămintea cu trei dungi pentru copii este renumită pentru pasiunea sa pentru inovație. Țesătura Climalite ușoară, respirabilă elimină umezeala de pe piele, astfel încât copilul să se simtă mai ușor după exercițiile fizice intense. Țesătura Climacool asigură o ventilație suplimentară.

adidas girlsкроссовки adidas кишинев

Încălțămintea ADIDAS este o garanție a sănătății copiilor. Talpa Cloudfoam absoarbe eficient loviturile , oferind tânărului atlet o protecție fiabilă împotriva traumelor. Căptușeala de plasă permite piciorului să respire, iar talpa interioară antimicrobian Adifit elimină umezeala.

футбольный матч adidas

Îmbrăcămintea de sport Adidas este alegerea a milioane de băieți și fete. Copilul dvs. va arăta și se va simți ca marii sportivi ale căror nume sunt indisolubil legate de legendarul brand ADIDAS - Mohammed Ali, Steffi Graf, Zinedine Zidane și David Beckham.

adidas купальник, плавки adidas

Pentru dvs., magazinul de brand ADIDAS din CCA Grand Hall este deschis în fiecare zi între orele 9:00 și 21:00. Vă așteptăm!

adidas grand hall chisinau