ADIDAS: reduceri finale de vară

10:33 05/07/2019

Magazinul de firmă ADIDAS din CCA Grand Hall anunță vânzarea totală a colecției SS ' 19. Doar 2 săptămâni - reduceri de până la 50%.

Ai timp să cumperi! Adidași pentru bărbați și femei ADIDAS Elite Racer cu tehnologie revoluționară de răcire Climacool-doar 999 lei. Rece" primăvară " efect în talpă. Arată bine. Foarte confortabil. Vezi video:

Ai timp să cumperi! Cel mai recunoscut și popular model ADIDAS, care a creat o epocă întreagă în cultura stradală și revoluția sportului - legendarul ADIDAS SUPERSTAR cu o reducere de 50%.

adidas moldova adidasi, adidas chisinau, adidas men chisinau

Ai timp să cumperi! Îmbrăcămintea cu tehnologia Climalite va oferi confort și confort 365 de zile pe an: în căldură-senzație de uscăciune și răcoare, în timpul iernii-ajută la menținerea temperaturii optime a corpului.

adidas cumpara chisinau, adidas cumpara grand hallкупить adidas в кишиневе, купить адидас детям, адидас кроссовки кишинев

Ai timp să cumperi! O rochie elegantă, cu trei benzi iconice ADIDAS 3-Stripes, este un model de modă stradală de înaltă tehnologie, la doar 799 de lei.

купить адидас летнюю коллекцию, adidas vara cisinaucumpara adidasi adidas chisinau, adidas pentru femei

Ai timp să cumperi! Adaugă la imaginea de zi cu zi adidași eleganți ADIDAS Gazelle în stil vintage – la doar 1599 lei.

adidas кроссовки для женщин, женские кроссовки купить кишинев

Ai timp să cumperi! Când toate hainele și încălțămintea sunt deja alese, rămâne atingerea finală-o imprimare strălucitoare și modernă a accesoriilor ADIDAS.

adidas кепка кишинев, купить рюкзак кишинев, купить кепку кишинев

Reușești sa cumpări, atât timp cât dimensiunea este disponibilă!Pentru dvs., magazinul de firmă ADIDAS lucrează în fiecare zi între orele 9: 00 și 21:00 în centrul comercial Grand Hall, etajul 3.

adidas grand hall