adidas: Reduceri de Revelion până la 50%

16:26 12/12/2017

Magazinul de brand adidas, din CCA Grand Hall, anunță startul mult așteptatelor reduceri de Revelion. Jachete de iarnă, îmbrăcăminte sport călduroasă, încălțăminte comodă și tehnologică totul cu reduceri de până la 50%. Petrece această iarnă în confort!

 

Pentru a cumpăra un adevărat model adidas înseamnă să vă asigurați un bun produs sportiv de mulți ani. Materiale de înaltă calitate, confort, frumusețe de produse, durabilitate, aderență la tendințele modei. Marca este iubită și preferată tocmai pentru oportunitatea de a arăta bine și elegant.

adidas распродажа - 50%

Rezistență la apă, izolarea termică, uscăciunea și confortul stau la baza colecției adidas FW 17/18. Produsele includ țesături ușor respirabile, care se vor păstra uscate chiar și în cele mai proaste condiții meteorologice. Îmbrăcămintea stă bine pe figură, încălțămintea este foarte confortabilă, reduce presiunea asupra mușchilor și articulațiilor. Noua colecție adidas FW 17/18 este ideală pentru sportivi profesioniști, și amatorii stilului activ de viață și locuitorii orașului.

adidas распродажа - 50%

Noua colecție adidas FW 17/18 demonstrează că îmbrăcămintea sport poate fi nu numai funcțională, ci și frumoasă! Îmbrăcămintea subliniază toată demnitatea siluetei, iar adidașii adidas rămân în topul popularității și pentru acest sezon.

adidas распродажа - 50%

Alegerea hainelor și încălțămintelor pentru copii este o mare responsabilitate pentru părinți, deoarece este important pentru fiecare pîrinte ca copilul să se simtă confortabil și să fie în căldură în timp ce se află la joacă.

adidas распродажа - 50%

Tehnologia PrimaLoft, face hainele și încălțămintea impermeabile, rezistente la vânt și ușoare. Materialul termal ClimaHeat este perfect pentru înghețurile cele mai mai puternice, fără a oferi aerului rece o șansă de a intra în interior. Marele avantaj al  lui adidas este prezența elementelor care reflectă lumina, astfel încât copilul să fie clar vizibil când se întunecă.

Brandul este adesea contrafăcut de aceia procurați lucruri de calitate doar din magazinul de brand adidas din CCA Grand Hall. Vă așteptăm cu drag!

adidas ТРЦ Grand Hall