ADIDAS: reduceri de până la -40% pentru colecția de toamnă pentru copii

17:41 24/09/2020

Magazinul de marcă ADIDAS, situat doar în CCA Grand Hall din capitală, anunță reduceri pentru colecția de toamnă ADIDAS Kids până la -40%.

Copiii noștri cresc și au nevoie în permanență de haine noi. Mai ales de pantofi și haine de toamnă, pentru că trebuie schimbate mai des din cauza vremii nefavorabile.

детские вещи адидасадидас одежда для девочекадидас одежда для мальчиков обувь купить

ADIDAS iubește când copiilor noștri le este cald!

Haine și încălțăminte impermeabile cu tehnologii Climaproof: registered: și PrimaLoft: registered: păstrează căldura naturală a corpului copilului pentru o perioadă lungă de timp, chiar și pe vreme umedă. Detaliile reflectante îmbunătățesc vizibilitatea în întuneric.  

adidas cumpara adidasiadidas moldovaadidas femei chisinau

ADIDAS împărtășește grija noastră pentru copii!

Pielea copiilor este foarte sensibilă la acțiunea diferiților iritanți. ADIDAS folosește numai țesături care nu provoacă iritații și alergii pe pielea delicată a copilului.

Antrenamente de toamnă cu ADIDAS!

Victoriile încep în copilărie. Doriți să vă încurajați copilul și să-i creați motivație pentru practicarea sportului? Alegeți tehnologiile unice ale echipamentelor și a accesoriilor sportive ADIDAS. Acesta este un pas serios pentru copilul tău către mari victorii.

adidas footbool

Vă așteptăm cu toată familia în magazinul de mărcă ADIDAS. Lucrăm pentru dvs. în fiecare zi în CCA Grand Hall între orele 9:00 - 21:00.

asics chisinau