Adidas: Primăvara în dar pentru ea

17:25 01/03/2019

Ziua internațională a femeii se apropie.... acesta este momentul în care bărbații  bucură  femeile dragi și iubite: mame, soții, fiice, prietene. Pentru oricine dorește cu sinceritate să surprindă cu cadouri stilate de 8 martie, magazinul de firmă adidas, în CCA Grand Hall, a pregătit reduceri de până la 50%.

adidas

Adidas este obiectul dorinței tuturor fetelor. Proiectate pentru sport și un stil de viață activ, adidașii pot adăuga în orice imagine ușurință și dinamism . El vă vor ajuta să petreceți timpul de dimineața pînă în seară, fără a sacrifica confortul și sănătatea picioarelor dvs.

adidas grand hall

Sportul începe cu hainele frumoase. Un cadou excelent pentru o fată sportivă va fi un top sport moale. Și, de asemenea, puteți face un set format din top și jambier. Un astfel de dar nu va fi ignorat. El va fi apreciat atât de o atletă aspirantă, cât și de o fată care are mulți ani de antrenamente în spatele ei.

adidas grand hall

 Prietena ta vrea să meargă la fitness? În sala de gimnastică? Sau poate a preferă dansurile? Rucsacul adidas la doar 999 lei, este un cadou indispensabil pentru sport.

adidas grand hall

În magazinul de firmă adidas în CCA Grand Hall poți găsi cadoul perfect pentru orice femeie! Nu pierde ocazia de a achiziționa cele mai bune cadouri sportive cu reduceri de până la -50%.