ADIDAS KIDS: supererorii Marvel în colecția nouă de primăvară

11:12 22/03/2019

      Tema principală a îmbrăcămintei și încălțămintei pentru copii adidas Kids SS19 au fost cele mai populare personaje din benzile desenate Marvel. În combinație cu un design luminos-colecția cucerește dintr-o privire!                          

adidas kids chisinau, cumpara adidas kids chisinau, адидас грандхол, фдидас купить крроссовки

Scurta de protecție adidas Marvel Spider-Man cu 1299 de lei a primit o tehnologie revoluționară impermeabilă Climastorm. Scurta cu glugă nu se udă și nu este suflată de vânt. Jacheta se strînge confortabil în propriul buzunar.

купить adidas кишинев, adidas кроссовки бусты, купить крососовки кишинев

Adidașii Fortarun Mickey cu 1199 de lei le va plăcea tuturor fanilor Mickey Mouse. Ventilație bună, plasă fără sudură și încheere Velcro confortabilă cu silueta recunoscută a lui Mickey este cel mai bun cadou pentru fanii mici ai celui mai faimos erou Marvel.

adidas кишинев, адидас спортивный костюм кишинев, adidas moldova

Designul unic și fără compromisuri al colecției masculine adidas SS19, ca niciodată înainte, combină armonios tehnologia inovatoare, estetica și stilul sportiv într-o întruchipare simplă.

купить nike chisinau, bomba.md, adidas.com

Kilometru după kilometru - amortizați fiecare pas în adidașii Galaxy 4 cu 1699 de lei. Un vârf de plasă respirabil, care susține cadrul în partea de mijloc a piciorului, talpa intermediară moale este o opțiune ideală pentru jogging de primăvară de dimineață sau pentru un antrenament.

adidas men, adidas women moldova, adidas copii chisinau, nike air

Nu uitați să vă abonați la Facebook adidas Moldova pentru a fi la curent cu noile colecţii și materiale interesante ale brandului iconic.

Pentru dvs., magazinul de firmă adidas lucrează în fiecare zi de la 9:30 - 20:30 în CCA Grand Hall, etajul 3. Vă așteptăm!

adidas grand hall, cca grand hall chisinau