Adidas: Echipament cu nivel înalt de izolare-termică

14:39 30/10/2017

În continuarea ne aşteaptă  cîteva luni te temperaturi scăzute, de aceia pregătiţivă de acum. Doar în CCA Grand Hall magazinul de brand adidas prezintă colecţia FW 17/18  cu nivel înalt de izolare-termică.

Să transpiri, şi apoi să treci printr-un vînt puternic iar mai apoi să stai în pat o săptămână, nu e cea mai bună idee pentru cei ce practică sportul, îl iubesc şi nu au de gând să se oprească din cauza condiţiilor meteo. Anume pentru astfel de persoane active a fost expusă colecţia adidas FW 17/18 cu utilizarea tehnologiilor unicale climaheat şi climawarm.

утепленная экипировка для мужчин adidas


 
Datorită tehnologiilor climaheat şi climawarm, îmbrăcămintea menţine căldura în interior, dar cu toate acestea nu transpiraţi, şi la fel îmbracamintea are tehnologia care intuitiv regulează temperatura – tu eşti total protejat de frigul de afară. 

женская спортивная экипировка adidas


 Tehnologiile climaheat şi climawarm sunt integrate şi în încălţămintea adidas. Partea exterioară a adidaşilor este produsă din materii dure si impermiabile, care asigură cel mai înalt nivel de căldură în orice condiţii meteo. Construcţia specială termoizolată nu permite aierului rece să treacă printre cusături şi ajută la crearea unei temperaturi confortabile în jurul tălpii. Designul inovaţional este menint pentru a îmbunătăţi fiecare pas al sportivului indiferent de coniţiile meteo.

зимние аксессуары adidas


 Dacă doriţi să fiţi siguri că aţi procurat adevăratul produs, atunci mergeţi doar în magazinul de brand adidas din CCA Grand Hall. Marca adidas are o mulţime de răufăcători care produc produse contrafăcute şi necalitative. Vă aşteptăm la prezentarea noii colecţii adidas FW 17/18 cu nivel înalt de izolare-termică.

Grand Hall