adidas Athletics: Colectie inspirata din emotiile atletilor!

10:08 13/09/2018

adidas Athletics prezintă o colecție de haine inspirate de emoțiile pe care atleții le întâlnesc înainte de competiții și ritmul rapid al inimii lor.

adidas este un brand sport autentic, cunoscut pentru pasiunea sa pentru inovație și pentru sportivii inspirați pentru noi realizări. Scopul principal al mărcii este de a dezvolta cele mai bune produse, inspirându-i pe clienții săi să încerce lucruri noi și să creeze viitorul sportului împreună.

adidas Athletics

adidas a dezvoltat gama Athletics în strânsă colaborare cu atleții, colectând date și analizând-o. Creând o nouă colecție, marca a fost inspirată de momentul în care atletul, pregătit pentru competiție, părăsește vestiarul, inima începe să bată mai repede, iar pulsul se accelerează.

 

adidas Athletics

Creativitatea este principala forță motrice a companiei. adidas încurajează gândirea în afara casetei în joc și în viața de zi cu zi. adidas crede că toți cei care joacă sport se pot numi cu mândrie atleți.

adidas încearcă să ajute sportivii să facă performanțe la limita capacităților lor și, prin urmare, creează haine care nu împiedică mișcarea și vă permit să vă concentrați asupra competițiilor.

 

adidas Athletics

Tehnologiile de tricotat deschid noi orizonturi în producția de echipamente inovatoare, extrem de confortabile. Folosirea firelor funcționale, alternarea tricotării densă și redusă a îmbrăcămintei și a designului fără îmbrăcăminte sunt de o mare importanță practică și, împreună cu folosirea diferitelor culori, modele, texturi, structuri și siluete, aceasta înseamnă că atleții nu numai că vor îndeplini la limita posibilităților, ci și că ar fi minunați!

adidas Athletics

Pentru micii campioni, colecția include haine, pantofi și accesorii pentru educația fizică și un stil de viață activ. Consilierii calificați vă vor ajuta să alegeți corect în funcție de nevoile individuale ale copilului dumneavoastră.

ТРЦ Grand Hall adidas Athletics

Pentru dvs., magazinul de firmă adidas din CCA Grand Hall este deschis în fiecare zi de la 9:00 la 21:00. Vă așteptăm!