Adidas: Antreneazăte în echipament tehnologic

17:00 04/10/2017

Compania Adidas este mereu în căutarea tehnologiilor inovaționale care ajută sportivii să se simtă comod, și să se concentreze pe rezultate. Trezește-ți puterea în echipamentul moder Adidas!

Doar echipamentul sportiv ales corect te va ajuta să ridici antrenamentele tale la un nou nivel. Și pe teren și în sală succesul îi așteaptă pe cei mai puternici. Antrenamente corecte și echipament corespunzător sunt cheia în atingerea maximumului tău.

echipament tehnologic pentru bărbați

Amortizarea a fost întotdeauna piatra de temelie a adidașilor pentru alergare. Pentru ca sportivii să alerge mai repede și mai departe, dar să piardă minimum energie, compania Adidas a creat adidași pentru alergat unici, create cu ajutorul tehnologiei inovaționale Adidas Boost.

De la prima încălțare veți simți toate avantajele încălțămintei create cu tehnologia inovatoare Adidas!

Talpa Adidas Boost sunt fabricate dintr-un poliuretan termoplastic granular care absoarbe excesul de energie atunci când alergi, faci sărituri și aterizări. Astfel de adidași sunt se potrivesc perfect pentru alergători pe distanțe lungi. Deosebit de bune ele sunt pentru distanțele de 500 de km. Mai mult de atât, adidas BOOST este pentru toate anotimpurile, deoarece în timpul testării au arătat rezultate excelente la temperaturi de la -20 până la +40°C.

echipament tehnologic pentru femei

Adidas a făcut o revoluție în tehnologia de răcire activă prin lansarea liniei de îmbrăcăminte Climachill. Toate modelele din colecție sunt create din materii inovaționale cu adausuri de titan și sferele de răcire din aluminiu 3D aflate pe suprafață. Aceste evoluții asigură un efect de "răcire" instantanee și ajută sportivii să-și mențină temperatura optimă a corpului la antrenamente.

            Îmbrăcămintea din colecția Climachill se potrivește ideal pentru sporturile active așa ca alergat, fitness, cursele cu biciclete și altele. Principalele modele sunt maiouri pentru dame și pentru bărbați.

Rucsacuri sportive și genți sportive de încredere și încăpătoare sunt create folosind o țesătură inovatoare, care respiră și care păstrează o senzație plăcută de prospețime și răcoare a corpului și a lucrurilor.

echipament tehnologic adidas

Niciodată nu stați pe același loc, fiți mai puternici! Pentru a obține un  rezultat maxim folosiți echipamente și accesorii moderne, care vă vor permite să vă păstrași stilul personal.

echipament tehnologic adidas

Cu Adidas nimic nu este imposibil.

Vă așteptăm în magazinul de brand Adidas, din CCA Grand Hall, etajul 3.

магазин Adidas ТРЦ Grand Hall