Academia de Karting în CCA Grand Hall: 21 aprilie deschiderea noului sezon

09:42 13/04/2018

     21 aprilie la 11-00! În CCA Grand Hall a loc deschiderea  sezonului  al doilea la unica  academie de Karting  pentru maturi și copii din Moldova.Numai pe 21 aprilie toți copiii beneficiază de primblări gratuite*!

 

      Vă învităm  împreună cu toată familia să petreceți timpul de neuitat in Academia de Karting ,CCA Grand Hall .Copiii  impreună  cu părinții  vor primi plăcere maximă , de la pilotajul  unei mașine de cursă adevărată !

Академия Картинга в ТРЦ Grand Hall:  21 апреля открытие нового сезона

    Academia de Karting  vă pune la dispoziție mașini de curse de la lideri mondiali, cel mai modern circuit  de carting din R.Moldova, echipamente profesionale de protecție, care includ cască, cagulă,combinezon.   Parcul mașinilor constă din 12 karturi SODI și Kart cu motorul pînă la 270 cc. Pentru cei mai mici piloți  Academia de Karting  a pregătit electromobile Peg Perego .Acesta are puterea unui cvadrociclu in  combinare cu un motociclu Ducati ,copiii vor avea emoții de neuitat.

 

Академия Картинга в ТРЦ Grand Hall:  21 апреля открытие нового сезона

       În incinta  Academiei de Karting , se deschide Școala de Karting pentru copii de la cinci ani. Mîndria   Academiei de Karting   este echipa de antrenori , aceștia au o abordare individuală  pentru fiecare persoană in parte,cît pentru copii atît și pentru maturi.

Академия Картинга в ТРЦ Grand Hall:  21 апреля открытие нового сезона

     Majoritatea celor mai cunoscuți piloți din lume Formula 1 ,au făcut primii pași anume la karting. Avem speranța , ca viitorii campioni vor incepe calea sa  spre succes anume in  Academia de Karting, CCA Grand Hall.

Академия Картинга в ТРЦ Grand Hall:  21 апреля открытие нового сезона

   

*De primblări  gratuite cu carturile SodiKart LR5  beneficiază copiii cu înălțimea de la 130 cm pînă la 145 cm,însoțiți de părinți.Copilul cu înălțimea mai mare de 145 cm ,deja se socoate ca un matur și foloște mașinile MS Kart. . Suportul de protecție pentru cască se achită din cont propriu. Pilotajul fără acest support este interzis ( in conformitate cu normele de igienă).    

** Electromobilele italiene Peg Perego în promoție nu participă.