30 de ani Nike Air Max! Super-prețuri la toată colecția Air.

12:12 15/03/2021

30 de ani în urmă adidașii Air Max 90 au apărut pe străzile orașului, iar acum adevărata legendă se reîntoarce pentru noua generație. Încercînd să redea stilul Air Max 90, Nike nu doar a repetat legendara retro siluetă, dar și au perfecționat-o.

1

 

Adidașii au obținut o formă combinată, partea de sus din piele, piele întoarsă și plasă. Comparativ cu modelele ultimelor ani, acest model este maxim asemănător celui inițial. Totul constă în detalii: panela laterală mărită, înălțimea părții din față și logotipul aplicat pe călcîie. Nike Air Max 90. – deja sunt în vînzare în magazinul de firmă NIKE în CC Garnd Hall!

 

2

 

Detaliu care reamintește despre jubileu – în șireturi este indicat anul 1990 (pe adidasul drept) și anul 2020 (pe adidasul stîng). O completare plăcută a fost și modificarea cutiei înguste - amatoriii modelului și pur și simplu cunoscătorii istoriei știu că anume la începutul anilor 90 mai multe modele de adidași Nike erau livrate în astfel de cutii.

 

3

La începutul anilor 2000, nu existau rînduri la reeditările retro. Cumpărătorii cereau inovații, iar adidașii din trecut nu erau în mare cerere. Însă, la siluetă atrageau atenția oamenii din subculturile europene - gabbers, huligani de fotbal și artiști de stradă. Confortabili și siguri, adidașii erau strict necesari pentru tinerii activi.

4

 

Ziua cu adidașii Air Max 90 ei plecau la studii, seara mergeau la stadion, iar noaptea desenau cu balonașe și dansau în cluburi. Anume tinerii europeni au creat look-ul îndrăzneț al modelului pe care îl simțim atunci când privim Air Max 90.

 

5

În lumea unde tendințele se schimbă cu viteza de reînnoire a paginii, Nike Air Max 90 rămâne a fi încălțămintea retro de top a Nike. Tendințele modei sunt scăpate de sub control, vin și pleacă, dar hituri precum Air Max 90 rămîn neschimbate.

6

 

Aproape fiecare sezon, apar noi versiuni a siluetei. Posibil ele sunt chiar mai comode și mai bune decît versiunea originală. Dar nici o inovație, nici-o modificare, nu vor putea influența imaginea legendei, adidașii clasici Nike Air Max 90.

 

7

 

Fii în trend, nu rata versiunile noi de la Nike Air – deja în vînzare în magazinul de firmă NIKE în CC Garnd Hall!

 

8

 

Văașteptăm! Pentru voi magazinul de firmă NIKE lucrează în fiecare zi de la 9:00 pînă la 21:00 în CC Grand Hall.