SPORTLANDIA: noua colecție Salomon toamnă-iarnă 2020-2021

14:16 27/10/2020

Căldură, rezistență la apă, precum și confort, și durabilitate fără precedent - aceasta este noua colecție a brandului mondial francez SALOMON pentru toamnă-iarnă 2020-2021.

SALOMON are ceva nou în fiecare sezon. Cel mai bun echipament toamnă-iarnă pentru noroi, zăpadă, gheață vă așteaptă deja în magazinul de sport SPORTLANDIA din CCA Grand Hall.

salomon chisinausalomon moldova

Antrenamentul de iarnă necesită o pregătire specială în ceea ce privește echipamentul, pentru că apare problema de siguranță. Și primul lucru de reținut: iarna = gheață = ai nevoie de adidași speciali.

 

Dacă sunteți în căutarea de încălțăminte pentru oraș, alegeți spectaculosul SALOMON Supercross. Un astfel de nume șocant a fost creat pentru efectul WOW, deoarece primul lucru care vă atrage atenția este designul cool. Se bazează pe Speedcross agresiv, dar într-un stil casual mai urban.

спортивный магазин кишинев трейл саломон

Fiecare model de îmbrăcăminte și încălțăminte SALOMON este dezvoltat și testat ”exclusiv cu participarea celor mai renumiți sportivi europeni. Rezultatul final este un produs aproape perfect în ceea ce privește greutatea, rezistența, durabilitatea și confortul.

спортивный марафон кишинев

Alegerea dvs. SALOMON vă va servi cu fidelitate în oraș și nu numai, lucrând la fiecare lei cheltuit pentru el. Și apoi vă veți întoarce la magazinul de sport SPORTLANDIA pentru a ridica o altă pereche de încălțăminte de la acest producător.

Pentru dvs., magazinul de sport SPORTLANDIA este deschis în CCA Grand Hall în fiecare zi între orele 9:00 - 21:00. Vă așteptăm!

спортландия кишинев негруцци 2/4