ADIDAS: alege tehnologia care a cucerit Everestul

10:24 20/10/2020

Care este legătura dintre ADIDAS și Everest? Și de ce această legătură face marca ADIDAS № 1 în lumea îmbrăcămintei de iarnă?

adidas moldova

Colaborarea ADIDAS cu legendarul alpinist Reinhold Messner, care a urcat pe muntele Everest, a dat naștere tehnologiilor unice pe care le purtăm acum.

adidas supernova

Întâmpinați adidașii cu caracter - ADIDAS SUPERNOVA WINTER.RDY. Faceți cunoștință cu tehnologiile care au cucerit vârful lumii.

 

O altă linie faimoasă de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru exterior este ADIDAS Terrex.

adidasi chisinauadidas adidasiкупить адидас кишинев

ADIDAS Terrex se distinge prin greutate redusă, permeabilitate crescută , nivel înalt de amortizare și model agresiv al protectorului, care asigură o aderență excelentă.

Căptușeala impermeabilă cu membrană Gore-Tex respirabilă nu se udă nu trece vântul, dar este foarte respirabilă. De exemplu, puteț i să alergați prin ploaie și să nu vă udați, iar transpirația care se evaporă va ieși.

адидас в кишиневеadidas femei chisinau

Datorită tehnologiilor inovatoare care au fost testate de furtuni, frig, vânt și alte elemente, echipamentul dvs. preferat ADIDAS funcționează cu eficiență maximă. Vei fi protejat!

Pentru dvs., magazinul mărcii ADIDAS din CCA Garnd Hall este deschis în fiecare zi între orele 9:00 - 21:00. Vă așteptăm!

adidas moldova