Nike: adidașii mult așteptați a anului 2021 sunt acum în vânzare

14:12 02/10/2020

Premiera mondială a Nike în Moldova. Cele mai așteptate lansări a anului 2021 sunt deja în vânzare în magazinul Nike din CCA Grand Hall.

Astăzi adidașii NIKE nu mai sunt doar o simplă încălțăminte , sunt un produs care întruchipează ritmul vieții în secolul XXI. Combinația dintre cele mai avansate tehnologii face ca încălțămintea de sport NIKE să fie iconică.

Cei mai buni sportivi și vedete din showbiz aleg NIKE. De mai multe decenii, sloganul Just do it a fost în concordanță cu conceptul companiei -doar acționează și vom face pentru tine cele mai bune haine și încălțăminte din lume.

nike chisinaunike grand hall

Când alegeți adidași NIKE, nu începeți doar cu designul. Interesați-vă despre caracteristicile de proiectare, tehnologia de bază și așa veți alege adidașii NIKE cu cea mai bună performanță.

найк кишинев

De exemplu, adidașii NIKE cu tehnologia Air Max este un model legendar care a inaugurat o nouă eră de amortizare. Amortizarea vizibilă a gazelor din talpă reduce stresul piciorului și conferă încălțămintei un design unic.

найк молдова найк кишинев

Adidașii NIKE Air Jordan au șocat publicul cu aspectul lor. Când au văzut NIKE negru și roșu, au spus: „Nu vom purta această încălțăminte - acestea sunt culori diabolice!”

NIKE Air Jordan acum sunt adidași iconici, a căror popularitate a fost una dintre premisele pentru începutul culturii de colecționare a adidașilor.

nike moldova

NIKE cheltuie miliarde de dolari implementând noi tehnologii și inovații. Rezistența ridicată a sarcinii, echilibrul termic confortabil și confortul de neegalat fac ca adidașii NIKE să fie № 1 în întreaga lume.

nike accesorii

Pentru dvs., magazinul de marcă NIKE este deschis în fiecare zi de la 9:00 până la 21:00 în CCA Grand Hall. Vă așteptăm la premiera mondială a anului 2021!

nike chisinau