GIANT: de ce bicicleta este cel mai bun cadou de Anul Nou?

15:22 06/12/2019

Noi tot mai mult cerem de la „Moș Crăciun” de Anul Nou iPhone, tablete și alte gadgeturi. Toate aceste lucruri moderne au un lucru în comun - sunt conspirate să ne imobilizeze!

De ce bicicleta este cel mai bun cadou de Anul Nou pentru orice vârstă?

купить велосипед кишинев

Faptul 1: Conform unui sondaj al faimosului ziar francez «Le Monde», se dovedește că cel mai dorit și spectaculos cadou de Anul Nou este bicicleta!

купить велосипед giant кишинев

Faptul 2: Ciclismul este cel mai bun relax pentru întreaga familie și divertisment alături de prieteni.

купить велосипед детский

Faptul 3: Bicicleta pentru copil este un cadou social. Deseori proprietarul bicicletei își face imediat prieteni noi cu interese comune.

купить велосипед горный кишинев

Faptul 4: O bicicletă dezvoltă musculatura, plămânii, mușchii inimii - este totuşi un sport. O bicicletă cadonată, oferă un sentiment de competiție, o provocare pentru propriul corp, un simţ de viteză și euforie sportivă. Acestea sunt emoții care vor fi în amintire pentru totdeauna!

купить велосипед городской

Puteți cumpăra bicicletă de prima clasă cu reducere de Revelion în magazinul GIANT aproape gratuit. Vizitați magazinele GIANT și cumpărați cu reduceri până la 50%!

купить велосипед шоссейный

Alegeți un traseu convenabil pentru dumneavoastră. Bicicletele GIANT se vând în magazinul GIANT pe bul. Moskova, 9/1, în supermarketul BOMBA CCA Shopping MallDova, în magazinul sportiv SPORTLANDIA CCA Grand Hall. Prețurile sunt aceleași peste tot.

купить велосипед молдова

Puteți cadona bicicleta GIANT într-un mod mai elegant - pentru aceasta, magazinul de biciclete GIANT de pe bul. Moskova, 9/1 oferă certificate de cadou GIANT.

Vă așteptăm!

бомба, молдова, спортландия, гранд хол