A. Testoni: încălțămintea la care visează fashioniștii din toată lumea

11:08 05/04/2018

                  Brandul care simbolizează stilul excelent și luxul, spiritul maestrului italian în încălțăminte noua colecție A. testoni primăvara 2018 deja în vânzare CCA Grand Hall

            Acest brand este recunoscut de toate celebritățile. Și încă încălțămintea A.Testoni este renumită prin ceia că cei mai scumpi pantofi care costă 38 mii $, sunt cusuți de maeștri acestui brand.

А.Testoni элитная обувь для мужчин

            Rafinamentul, lucrul manual exclusiv, încrederea în fiabilitate și calitate, care merită prefixul ultra. Chiar și toate acestea nu pot descrie în totalmente - ce înseamnă încălțămintea A. Testoni. Este necesar să o simți și să poți intra cu ea în contact.

А.Testoni обувь королей и президентов

         Procesul de creare a unei perechi constă din 200 de operații, multe dintre care au fost create de Amadeo Testoni încă din anii 1930. Printre ele cusătura Lo spiral, care este considerată ca cartea de vizită a mărcii A. Testoni - Înainte de a face o cusătură, o bandă subțire de piele se înfășoară în jurul firului pentru a ascunde firul. 

         O altă mândrie - talpa Piuma Rapid brevetată, datorită căreia pantofii aproape nu se simt pe picior, dar în același timp protejează în mod fiabil de vânt și umiditate.

 

А.Testoni мужская обувь ручной работы

           Încă nu a-ți purtat A. Testoni? Atunci a-ți pierdut multe. Aceasta nu e o simplă încălțăminte, ci o operă de artă! Și nu doar la exterior, pe picior ele se așează extraordinar și un confort mia mare nu există.

          Pentru Dumneavoastră noi lucrăm zilnic de la 09:00-21:00 în CCA Grand Hall, etajul 3 magazinul de brand Pal Zileri.

фирменный магазин А.Testoni в ТРЦ Grand Hall