SPORTLANDIA: noua colecție de toamnă de la brandurile mondiale Columbia, Asics

17:27 09/09/2020

Puține mărci sportive au obținut statutul de „ legendar”. COLUMBIA și ASICS sunt mărci de înaltă clasă mondială, a căror cerere crește în fiecare an pe piața din Moldova.

Magazinul de sport SPORTLANDIA din CCA Grand Hall este reprezentantul oficial al mărcilor COLUMBIA și ASICS din Moldova.

 

Marca americană COLUMBIA este liderul mondial la compartimentul de îmbrăcăminte și încălțăminte Outdoor.

columbia moldova

     

спортландия кишинев

De menționat un nivel superior al soluțiilor tehnologice care au făcut un furor în lumea sportului activ și extrem și a odihnei.

Tehnologia Omni-Dry se distinge printr-o membrana durabilă și flexibilă, care protejează împotriva oricăror condiții adverse de mediu. Îndepărtează umezeala și are funcția de a respira ușor.

Tehnologia Omni-Wind Block este o soluție unică a îmbrăcămintei pentru protecție împotriva vântului.

Tehnologia Omni-Heat este o termoreglare inteligentă pentru a reflecta căldura înapoi în corp. Previne supraîncălzirea și elimină excesul de căldură în exterior.

коламбия кишинев спортландия

                

купить коламбию кишинев

Cele mai renumite și revoluționare invenții ASICS în magazinul de sport SPORTLANDIA din CCA Grand Hall!

asics chisinau

   

асикс кишинев

Tehnologia avansată ASICS se află în centrul fiecărui element al pantofului. Cât de prețios este branțul - ia în considerare caracteristicile individuale ale piciorului, absoarbe lovitura, elimină exesul de căldură și umezeală.

асикс молдова

              

asics moldova

Specialiștii japonezi au elaborat o încălțăminte unică pentru copii ASICS.

 

Talpa adidașilor pentru copii ASICS este puternică, absoarbe perfect loviturile și se îndoaie bine.Bombeul degetului mare protejează în mod fiabil degetele de la picioare și acest lucru ajută la evitarea rănirii în timpul jocurilor active. Căputa fixează piciorul, prevenind oboseala musculară.

спортландия кишинев

 

SPORTLANDIA vine cu cele mai bune mărci sportive din lume la cele mai mici prețuri din Moldova. Doar până la 30 septembrie veți primi cadou 1000 bonus lei pentru achiziții noi!

Pentru dvs., magazinul de sport SPORTLANDIA este deschis în CCA Grand Hall în fiecare zi, între orele 9:00 - 21:00. Vă așteptăm!

sportlandia grand hall