SPORTLANDIA: Cadou 3000 lei bonus pentru fiecare*

14:41 02/04/2019

      Vă admirăm - sportivii și amatorii de traseu și cross-country în Moldova. Pe lângă pregătirea fizică, aveți cel mai înalt nivel de forță morală.  

спортландия 1000 леев подарок, спортландия кишинев, cumpara sportlandia

Noi vă susținem. În ajunul maratonului Hai Haiduci, SPORTLANDIA vă oferă o motivație suplimentară: 3000 de lei bonus cadou* fiecărui participant de la maratonul Hai Haiduci pentru a achiziționa echipamentul potrivit de la cele mai bune branduri din lume.

cumpara asics, cumpara salomon, cumpara columbia chisinau

Magazinul SPORTLANDIA acordă o atenție deosebită nu numai sportivilor profesioniști, ci și persoanelor care iubesc viața activă. Fiecare cumpărător primește cadou** de la magazinul SPORTLANDIA 1000 de lei bonus pentru cumpărături.

cumpara biciclete chisinau, cumpara tapogani chisinau, cumpara cadou copii

Când Vă jucaţi cu fiul în fotbal, când invaţaţi fiica de a merge cu cu bicicleta, atunci când Vă duceţi cu parinţii la o plimbare în parc – SPORTLANDIA încearcă să completeze viață Voastră activă cu cele mai calitative mărfurilor pentru sport și agrement, la prețuri accesibile.

купить детям велосипед кишинев, детский велосипед кишинев, самокат купить кишинев

Magazinul SPORTLANDIA face ca sportul și activitățile să fie accesibile. Pe teritoriul 1500 de metri pătrați, a colectat cele mai bune echipamente sportive, obiecte de inventar, echipament, mărfuri sportive și de agrement de la producătorii mondiali Salomon, Asics, adidas, Nike, Columbia, Under Armour, Merrell, Reebok, Speedo, Outventure și multe altele.

купить кроссовки кишинев, купить куртку кишинев, скидки кишинев

Pentru dvs., magazinul SPORTLANDIA funcționează în fiecare zi de la 9:30 la 20:30 în CCA Grand Hall, etajul 3. Avem totul și, dacă nu, comandăm!

спортландия кишинев, спортландия гранд холл, sportlandia grand hall

* При предъявлении на кассе регистрации Hai Haiduci 2019.

** В акции участвуют позиции выделенные стикером «CADOU* 1000 LEI BONUSURI».