SPORTLANDIA: 500 lei bonus în cadou!*

12:59 08/05/2019

          Magazinul SPORTLANDIA este partener expo la cursa de ciclism Chisinau Criterium pe 25 și 26 mai. Magazinul SPORTLANDIA în CCA Grand Hall, suportă amotorii de ciclism și dăruiește tuturor 500 lei bonus!*

Magazinul SPORTLANDIA face că activitățile sportive și de agrement să fie accesibile tuturor. Printre gama larga puteți găsi echipamente și accesorii pentru diferite feluri de sport.

sportlandia, sportswear, adidas, nike

Pe teritoriul magazinului SPORTLANDIA puteți găsi produse de la cei mai mari producatori din lume, așa ca: Salomon, Asics, adidas, Nike, Columbia, Under Armour, Reebok etc.

nike men, adidas kids, grand hall, adidas moldova, nike chisinau

În magazinul SPORTLANDIA, puteți găsi haine și încălțăminte pentru toți membrii familiei Dvs.! Iar dacă veniți la Criterium Chișinău pe 25 și 26 mai, primiți în cadou de la magazinul SPORTLANDIA card și 500 lei bonus! *

адидас, найк, адидас молдова, найк дети

Sporul n-o să fie plictisitor cu produsele din magazinul SPORTLANDIA! Vă așteptăm în CCA Grand Hall.

*Cartela cu 500 lei bonus o puteți primi pe 25 și 26 mai la Chisinau Criterium. Dintr-o dată cu bonusuri puteți achita până la 30% din prețul mărfei. Cu bonusuri nu se achită produsele care sunt la reducere, carduri cadou SPORTLANDIA, produsele "SUPER PREȚ".

гранд холл, гранд холл кишинев, спортландия