Philippe Matignon & Sisi: Șosete și tălpici idele pentru o primăvară și vară fără cusur

19:00 29/08/2017

Vara se apropie iar asta înseamnă că putem să uităm despre colanții și dresurile groase și să răsfățăm piciorușele în dresuri subțiri de tot sau chiar în stilatele șosete sau tălpicii de la brandul italian Philippe Matignon & Sisi.

Șosete și tălpici

Tălpicii sau șosetele scurte sunt accesorii indispensabile vara. Sunt purtați cu balerini sau chiar pantofi decupați pentru a avea parte de confort absolut în zilele călduroase. Pot fi utili atât la orele de sport, cât și la evenimentele speciale.

De remarcat este faptul că Philippe Matignon & Sisi propune tălpici inovaționale, și anume cu benzi de silicon, care împiedică alunecarea acestora de pe picior, făcându-le în acest fel ideale pentru a fi purtate la birou sau la promenade fără a avea parte de incomodități.

Șosete și tălpici

Pentru primăvară-vară sunt ideale și șosetele din nailon de la Philippe Matignon & Sisi pe care le puteți asorta cu fuste, pantaloni, blugi sau cu orice v-ar veni în cap. Aceste șosete sunt atât de subțiri încât practic nici nu le veți simți. Unul dintre plusurile șosetelor de la Philippe Matignon & Sisi, pe care ele puteți găsi în Centrul Comercial Grand Hall, este faptul că împiedică apariția mirosului neplăcut.

Șosete și tălpici

Philippe Matignon & Sisi îți propune doar cele mai elegante și funcționale modele pentru o primăvară și vară perfectă. Vă așteptăm în Centrul Comercial Grand Hall, etajul 1.