Pal Zileri: Toamna iarnă din 2018

17:38 28/09/2018

Pal Zileri nu este doar îmbrăcăminte, este o oportunitate de a respira o atmosferă aristocratică. Noua colecție Pal Zileri 2018 subliniază gustul, eleganța, farmecul și poziția în societatea . Vă așteptăm la premiera noii colecții Pal Zileri în Grand Hall, la 3 et

Costumele pentru bărbați Pal Zileri sunt ca o operă de artă, fiecare detaliu determină măreția și puterea. Ele sunt create pentru bărbații carismatici și eleganți, în care aristocratismul rezervat este combinat cu un spirit răzvrătit.

pal zileri

 

Îmbrăcămintea clasică Pal Zileri este susținută in culori luminoase, radiază puterea absolută si carisma. Are o siluetă decisivă și o gamă largă de culori - de la nuanțele invariabile relevante ale imaginilor de seară până la o paletă mai obișnuită și mai elegantă pe timp de zi.

pal zileri

Lab Pal Zileri este un proiect inspirat de un stil inovator și dinamic caracterizat printr-o caracteristică urbană și modernă. Fiecare lucru este conceput pentru a-și exprima caracterul.

pal zileri

Datorită selecției de nuanțe și picturi, îmbrăcăminte și accesorii Lab Pal Zileri, realizată cu mare grijă și pricepere, combinând personalitatea cu unicitatea.

 

pal zileri

 

Gama de îmbrăcăminte pentru bărbați Pal Zileri este întruchiparea stilului și sofisticării, precum și o demonstrație a modului în care bărbații pot combina stilul impecabil cu confortul tradițional. Faceți cunoștință cu noua colecție Pal Zileri numai în CCA Grand Hall, 3 et.