Pal Zileri, Testoni, Corneliani: a 3-ea unitate cadou!

11:34 19/04/2019

     În ajunul sărbătorilor de Paşti, brandurile de elită Pal Zileri, Testoni, Corneliani din CCA Grand Hall prezintă o promoţie exclusivă 1 + 1 = 3*.

Bărbații de orice vârstă – de la tineri la foarte solizi - se simt bine în hainele Corneliani. Filozofia acestui brand este simplă și fundamentală. Costumul ar trebui să fie astfel încât toată lumea, văzând-o, să se gândească: "în fața mea este o persoană de succes". Fiecare cusătură pe pantaloni, vesta sau jacheta este tratată manual. Din acest motiv, costumul se așează pe figură ca și cum ar fi fost cusut la comandă. Corneliani oferă oamenilor plăcere!

corneliani, men, костюмы для мужчин

Multe costume sunt realizate din țesături exclusive, care sunt dezvoltate special pentru Pal Zileri. Acestea sunt materiale inovatoare care nu împiedică mișcarea, respiră, sunt protejate de umiditate, au impregnare antibacteriană și practic nu se îndoaie. Cunoscătorii susțin că îmbrăcămintea de la Pal Zileri este un adevărat indicator al calității italiene.

итальянские костюмы, grand hall, pal zileri md

A. Testoni este în primul rând o combinație competentă a stilurilor clasic și elegant cu confort și practică. Procesul de creare a unei perechi este format din 200 de operațiuni, dintre care multe au fost elaborate Amadeo Testoni încă în anul 1930. Printre ei — cusătură Lo spiral, care este considerat a fi cartea de vizită A. Testoni. O altă mândrie a companiei este plăcuța patentată Piuma Rapid, datorită căreia pantofii nu se simt aproape pe picior, dar, în același timp, protejează în mod fiabil împotriva vântului și a umidității.

testoni, итальянские туфли, классические мужские туфли

Doar pînă pe 9 mai, la procurarea a 2 unități Pal Zileri, Testoni, Corneliani primiți a 3-ia în cadou. Nu uitați niciodată că îmbrăcămintea reflectă lumea voastră interioară. Vă așteptăm în CCA Grand Hall, etajul 3 Magazin de firmă Pal Zileri.

* În cadou primiți lucrul cu cel mai mic preţ.

одежда для мужчин, обувь в кишиневе, гранд холл