Pal Zileri, Testoni: -30% la noua colecție

18:15 31/05/2018

Pal Zileri, Testoni astăzi sunt cele mai prestigioase mărci de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru bărbați. Marca italiană Pal Zileri, situată în CCA Grand Hall, anunță o reducere  - 30% pentru noua  colecție.

Lumea pe care o știm a fost creată de bărbații posedați și persistenți, fanatic pasionați de afacerea lor. Bărbatul prin natura sa este un erou. Pal Zileri și Testoni sunt hainele și încălțămintea care te motivează.

Pal Zileri, Testoni: -30% на новую коллекцию

Toate costumele Pal Zileri sunt realizate manual. Printre clienții Pal Zileri se numără Kofi Annan, Michael Douglas, George Bush Jr., Al Pacino, Richard Gere, Pierce Brosnan și Daniel Craig. Toate hainele sunt cusute cu grijă deosebită la cele mai mici detalii și sunt folosite numai materiale de cea mai înaltă calitate.

Pal Zileri, Testoni: -30% на новую коллекцию

Capacitatea de a selecta corect încălțămintea pentru hainele alese - distinge un bărbat cu adevărat elegant. Încălțămintea pentru bărbați din piele naturală de la marca italiană Testoni este un semn al prosperității și al succesului. O strălucire specială a pantofilor este dată de prelucrarea manuală a cusăturilor, recunoscută în întreaga lume.

            

Первое и самое главное правило стиля – никогда не носить то, в чем Вы чувствуете себя неуверенно. Благодаря особым  технологиям производства, возникает непередаваемое ощущение, что одежда Pal Zileri и обувь Testoni изготовлены специально для Вас.

Pal Zileri, Testoni: -30% la noua colecție

Prima și cea mai importantă regulă de stil este să nu purtați ceea în ce vă simțiți nesigur. Datorită tehnologiilor speciale în producție, există un sentiment de nedescris că îmbrăcămintea Pal Zileri și încălțăminteaTestoni sunt produse special pentru dvs. Vă așteptăm în magazinul de firmă Pal Zileri, în   CCA Grand Hall, 3 etaj.

Pal Zileri, Testoni в торговом центре Grand Hall кишинев