Nike: numărul 1 pentru iarnă cu reduceri de până la -30%

14:21 14/11/2017

Ne pregătim pentru sezonul de iarna profitabil – alege îmbrăcăminte ușoară impermiabilă și încolțăminte rezistentă la apă Nike cu reducere de până la -30%.

Nike – numărul 1 pentru iarnă! Nike – este confort în orice condiții meteo. Nu te gândi la timpul de afară. Continuă să fii activ chear și pe timpul ploios și friguros.

Nike reduceri de până la -30%

Folosește noile modele de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru a-ți crea o ținută stilată. Proporțiile perfecte ale siluetelor rezonează cu frumusețea mișcării și a materialele tehnologice. Cu Nike, întotdeauna te afli în centrul atenției. 

Nike reduceri de până la -30%

Ca figurile șă nu îți limiteze noile victorii, iar antrenamentele să fie mai productive, atrageți o mare atenție la îmbrăcămintea și încălțămintea sportivă Nike pentru copii. Încălțămintea pentru copii este caracterizată de greutate minimală și o amortizare absolută și cu o așezare bună pe picior.

Nike reduceri de până la -30%

Doar în magazinul de brand Nike, amplasat în CCA Grand Hall, îmbrăcăminte pentru persoane active și iubitoare de sport de la producătorul preferat acum și mai ieftin! Vă așteptăm în magazinul de brand Nike CCA Grand Hall, etajul 3.

магазин Nike ТРЦ Grand Hall