NIKE: modele iconice „pentru adulți” acum și pentru copii

14:08 09/09/2021

Magazinul de marcă NIKE din CCA Grand Hall prezintă o colecție progresivă pentru copii din anul 2021 cu o „umplutură pentru adulți”. Numai legende strălucitoare!

nike chisinau

Multe vedete ale sportului devin idoli pentru copii și adolescenți. Vor să fie ca aceste staruri, să ia un exemplu de la ele.

 

 

Și dacă copilul tău îi admiră pe Didier Drogba, Rafael Nadal, Cesc Fabregas, Michael Jordan, atunci el are o predispoziție 100% către acele domenii în care aceștea au obținut succes.

nike chisinaunike chisinaunike moldova

Sprijinind copiii în căutarea victoriei, NIKE oferă produsele sale iconice, realizate prin analogie cu modelele „pentru adulți”.

De exemplu, legendarul Air Max este fabricat conform tehnologiilor certificate ale mărcii, prin urmare, le oferă copiilor confort în timpul activităților sportive și al jocurilor active

nike moldovanike chisinaunike moldova

NIKE este un „excelent” în sfera inovațiilor. Hainele pentru copii NIKE sunt concepute ținând cont de exploatarea activă. NIKE acordă o atenție specială dezvoltării încălțămintei. Protectorul adânc al adidasului, ridicarea călcâiului și materialele ultra-ușoare fac ca pantoful să plutească literalmente pe sol fără oboseală chiar și după o lungă plimbare.

Nu uitați să plătiți până la 30% din costul bunurilor selectate cu punctele NIKE acumulate. Pentru dvs., magazinul de marc ă NIKE din CCA Grand Hall este deschis zilnic între orele 9:00 - 21:00. Vă așteptăm!

nike chisinau