Nike: este cu adevărat bărbătesc

16:54 25/02/2019

Magazinul de firmă Nike din CCA Grand Hall prezintă o colecție de încălțăminte de alergat și îmbrăcăminte Nike Run Utility, care vă vor ajuta să vă antrenați în mod eficient în vreme rece.

 

nike grand hall

Colecția Nike Run Utility a fost creată pentru a depăși orice provocare: de la străzi de la simplă picătură pănâ la gheață. Acestea sunt materiale impermeabile la apă și un sistem special pentru aderarea la o suprafață umedă. Nimic nu te poate opri.

nike grand hall

Gândește-te cu atenție la echipamentul tău. Îmbracați-vă în mai multe straturi și scoateți-le în timp ce vă fi încălziți.

Stratul de bază al lui Nike Dri-fit este o lenjerie sintetică termică  care păstrează pielea uscată.

Al doilea strat Nike Therma-Fit este izolație, și este necesar dacă temperatura scade sub zero și ar trebui să fie constituită din fleece sau polarket care conduc umiditatea și rețin căldura.

Cel de-al treilea și ultimul strat al lui Nike Shield este impermeabil și rezistent la vânt, de preferință cu fermoar, pentru a vă controla temperatura corpului.

nike grand hall

Obiect principal al colecției sunt pantofi. Modele de alergare Nike au primit o actualizare reală de iarnă cu un set întreg de soluții tehnologice.

Îndepărtarea umidității. Încălțăminte Nike Run Utility sunt proiectați din materiale care respiră, care protejează împotriva ploii și sunt completate de o membrană internă care scurge umezeala de pe piele.

Ambreiaj. Protectorul Storm Tread creează un ambreiajul superior pe asfalt. Combină cauciucul amestecat lipicios cu o imagine specială cu caneluri care respinge umiditate atunci când intră în contact cu suprafața.

Alegeți un echipament reflectorizant Nike Flash care vă va face vizibil în timpul nopții.

Amintiți-vă: pentru antrenamente nu există vreme rea, există echipament necalitativ. Pentru a alege echipament potrivit in care va veți simti confortabil in timpul iernii, veniți la magazinul de firmă Nike din CCA Grand Hall - consultanții noștri vă vor ajuta mereu sa alegeți ceea ce aveti nevoie.

nike adidas