Nike: Dăm start joggingului

16:25 14/03/2019

Dacă încă nu ați decis când este mai bine să începeți să alergați, acum este momentul. Treziți-vă cu primăvara, aruncați toate prejudecățile, scuzele și încălțați cea mai bună încălțăminte de alergat din lume. Tot de ce aveți nevoie pentru jogging, veți găsi în magazinul companiei Nike, CCA Grand Hall, 3 et.

Cum să alegem corect încălțămintea pentru jogging?


Atunci când alegeți dimensiunea adidașilor pentru  alergat, nu uitați de următoarele: cu cât rulați mai mult, cu atât aveți nevoie de mai mult spațiu pentru picior. Atunci când rulați distanțe lungi, piciorul dvs. va fi mai expus expansiunii naturale. Aceasta înseamnă că ar trebui să existe un spațiu liber în pantofi. Ca o regulă, spațiul dintre degetul mare și vârful adidașilor ar trebui să fie lățimea degetului. Poate că aveți nevoie de adidași cu o marime mai mare decît purtați de obicei. 

 

nike grand hall

Cum să alegem încălțămintea de alergat?

• Amortizarea. Poate elementul principal al adidașilor sport. În timpul alergatului, arcul adidașilor,  reduce încărcătura și protejează împotriva rănilor nedorite.
• Suport pentru picioare. Adidașii pentru alergare sunt selectați individual pentru fiecare picior, ceea ce face ca antrenamentele să fie mai confortabile.
• Design unic. Din nou, selecția este efectuată individual, numai în acest caz, indicatorii decisivi sunt viteza de funcționare și acoperirea pe care se desfășoară formarea.
• Greutate redusă. Adidașii de alergare cântăresc în mod semnificativ mai puțin decât altă încălțăminte sport, ceea ce facilitează în mod natural încărcăturile.
• Branțul trebuie să fie detașabil astfel încât să poată fi înlocuit cu unul ortopedic dacă este necesar.     

  • nike grand hall

    Principala problemă cu care se confruntă alergătorii primăvară este o schimbare bruscă a vremii, însoțită de rafale bruște de vânt, ploaie torențială sau invers - încălzind la maxim. În astfel de condiții, este destul de dificil să găsești hainele potrivite pentru jogging.

     

    Cum să te îmbraci pentru jogging primăvară:

    Vreme senin, fără vânt

    Temperatura este de la + 10 la + 15 ° С.

    Ce se poartă: pantaloni scurti si tricou. Chipiu și ochelari de soare pentru jogging.

  • Încă nu este cald, și fără vânt

  • Temperatura este de la +5 la +10 ° C.
    Ce se poartă: colanti sau pantaloni scurti, tricou cu maneca lunga. Chipiu  și ochelari de soare pentru jogging.

     

    Temperatura de la + 5 ° C și mai mare, umiditate ridicată, cu vânt puternic

    Ce se poartă: pantaloni scurți, tricou cu mânecă lungă, căciulă / chipiu, mănuși.

     Dimineața, îngheț, temperatura crește după răsărit

    Ce se poartă: lenjerie termică, cămașă termică, încălțăminte, căciulă, mănuși.

     

    Cum să fugi primăvară


    În ceea ce privește tehnicile de alergare, nu există caracteristici deosebite. Cu excepția faptului să nu încercați să alergați doar pe partea din față a piciorului. Drumurile sunt încă alunecoase. Cel mai bine este să vă răsuciți de la călcâi până la picioare.

    Nu riscați să săriți, deoarece sub apă poate să existe gheață. Este mai bine să alegeți zonele mai uscate. Este mai ușor să alergi decât să sari.

    Pentru cei care sunt serios implicați în alergare, principalul lucru este să alegeți încălțămintea potrivită. Adidașii  Nike evită rănile, previn oboseala picioarelor, oferă o adevărată plăcere de a alerga.

    Și, bineînțeles, să nu uitați de șosete. Șosetele pentru alergat Nike - este un accesoriu foarte important. Șosetele Nike sunt fabricate din țesături bine întinse, se uzează mai puțin, respiră bine și se șterg - piciorul nu transpiră.

    .

    nike men grand hall
  • nike grand hall