Nike Air Max 270: produs nou deja pe piață

12:10 18/04/2018

                          Simte și tu inovația revoluționară Max Air în acțiune. 270 de grade vizibile in aer in perna Max Air ,cea mai inaltă pernă Max Air – această icoană a  stilului este deja in vînzare in magazinul de firmă  in CCA Grand Hall.

Nike Air Max 270: новинка уже в продаже

                 Nike  Air Max 270 – este un siluet absolut nou de la Nike Air și primii adidași Nike Air Max ,sunt creați  special pentru a avea o viață activă intr-un oraș mare.Acest model îți dă senzația de comfort maxim pe întreaga zi. Independent de cît de lungă și activă a fost ziua.

Nike Air Max 270: новинка уже в продаже

                 

        Rezultatele cercetărilor Nike au arătat că un cetățean activ pe saptamînă trece pe jos o distanță de marafon. Acest fapt înseamnă  că îcălțămintea  unui pieton trebuie sa fie executată special pentru aceste sarcini .

        În afară de asta modelul arată foarte modern – Nike Air Max 270 diferă printr-un disign color.

Nike Air Max 270: новинка уже в продаже

               

       Asortimentul magazinului de firmă Nike ne bucură cu o mulțime de produse noi. Deasemenea ne bucură și cu calitatea produselor,care sunt executate după o tehnologie nouă.

       Dragi clienți noi lucrăm in fiecare zi ,fără zile libere de la orele 9:00-21:00 – magazinul de firmă  Nike ,CCA Grand Hall , 3 etaj.

Nike Air Max 270: новинка уже в продаже