Grand Patinoar : Vacanța de Crăciun! Toți patinează doar la 79 de lei*

14:12 19/12/2018

A trecut copilaria? Nu contează! Grand Patinoar te va întoarce în aceste momente. În CCA Grand Hall s-a început vacanța de Crăciun! La Grand Patinoar, adulți la fel ca și copii. Toți patinează doar la 79 de lei*!

 

Acum ştii unde să petreceţi vacanța de Crăciun şi de Anul Nou, relaxaţi-vă sufletul şi energizaţi-vă corpul. Fără îndoială, pe Grand Patinoar.

Grand Patinoar: Все катаются всего по 79 леев*!

Cel mai important - nu rămâneți acasă în timpul sărbătorilor de iarnă. Dăruiți copiilor dvs. impresii de neuitat din această sărbătoare minunată. O odihnă, chiar dacă este scurtă, îi va ajuta pe copil să câștige tărie înainte de următoarul semestru de școală.

Grand Patinoar: Все катаются всего по 79 леев*!

Noi vă oferim: acoperire perfectă de gheață, muzică energizantă, iluminare superbă și, de asemenea, complet noi, perfect ascuțite patine FILA, asistenți de joc pe gheață, vestiare calde. Pe teritoriul CCA Grand Hall, amplasată o parcare încăpătoare. Noi creăm totul pentru confortul Dvs. la maxim și dispoziție de sărbători.

Grand Patinoar: Все катаются всего по 79 леев*!

Vacanță de iarnă sunt, de obicei, destul de lungi și, prin urmare. Desigur cu întreaga familie , puteți merge la patinoarul pentru a întări sănătatea la aer curat - faceți o vacanță de neuitat împreună cu copiii! Patinăm cu toții, doar la 79 de lei*!

Vă așteptăm cu toată familia, la patinoarul Grand Patinoar, în fața centrului comercial Grand Hall.

Grand Patinoar: Все катаются всего по 79 леев*!

* Pretul este valabil numai pentru patinaj.