GRAND PATINOAR: Un loc minunat pentru patinajul și odihnă pentru toată familie.

12:54 13/12/2018

Cel mai bun patinoar din Chișinău, lângă CCA Grand Hall, este un loc preferat de odihnă pentru locuitorii și oaspeții capitalei în timpul iernii. Echipa Grand Patinoarului vă așteaptă cu familia, cu cei dragi, prietenii și cu colegii, 7 zile pe săptămână.

Bine ați venit în povestea de Anul Nou CCA Grand Hall - vino și distrează-te cu întreaga familie. Luați-vă cu atmosferă uimitoare, unde învie dispoziția cu multe sunete, lumină și emoții vii!

 

 

La Grand Patinoar există o acțiune pentru pensionari* și copii*. La urma urmei, o vizită la patinoarul nu este doar distracție plăcută, ci un întreg complex de menținere a sănătății la ritmul potrivit. Rămânem la slogan:  într-un corp sănătos - un spirit sănătos!

GRAND PATINOAR

La Grand Patinoar există o acțiune pentru pensionari* și copii*. La urma urmei, o vizită la patinoarul nu este doar distracție plăcută, ci un întreg complex de menținere a sănătății la ritmul potrivit. Rămânem la slogan:  într-un corp sănătos - un spirit sănătos!

GRAND PATINOAR

Grand Patinoar este o școală profesionistă de patinaj, sub îndrumarea instructorilor calificați. Adulții și copiii după prima lecție vor învăța abilitățile de bază și tehnicile de patinaj pe gheață.

GRAND PATINOAR

Și cel mai important, ne-am gândit la cei mai mici vizitatori al Grand Patinoarului, care visează să patineze, dar încă nu pot sta singuri pe patinele. Așezați-vă bebelușul pe un asistent de patinaj și dăruiți-i o excursie excelentă pe terenul de gheață.

GRAND PATINOAR

Noi am pregatit pentru voi doar cele mai bune - patine FILA sunt perfect ascutite pentru cea mai buna alunecare pe gheata, precum si toate dimensiunile sunt disponibile. Grand Patinoar este o atmosferă de romantism, confort, sărbătoare și o adevărată poveste de iarnă.

GRAND PATINOAR

Vă garantăm o vacanță cea mai unică pentru întreaga familie. Urmăriți știrile noastre pe site-ul grandhall.md și în rețea de socializare fb Grandhall.md.

GRAND PATINOAR

*copii de la 4 pînă la 6 ani, pensionari de la 60 ani.