Grand Patinoar – patinăm la doar 49 lei

15:35 19/02/2018

Din motivul închiderii sezonului la Grand Patinoar din fața Centrului Comercial Grand Hall- super prețuri: copii și maturii patinează la doar 49 lei!

            Așteptăm toți  iubitorii de veselie, și personele deschise pentru noi cunoștințe și care doresc să-și petracă neordinar ultimile zile ale iernii. Muzică bună, gheață ideală, patine noi Fila și 1000 de m2 de emoții pozitive - cel mai frumos patinoar din țară Grand Patinoar, lucrează pentru toți la super prețuri de doar 49 lei!

            La Grand Patinoar cel mai mult le va plăcea copiilor. La noi patinează chear și micuții de la 2 ani, așezați micuțul pe jucăușa focă și patinați împreună pe gheața ideal netedă. Copii până la 6 ani și pensionarii de la 60 ani patinează absolut gratuit.

Grand Patinoar 49 lei

            Vă mulțumim că a-ți fost cu noi! La Grand Patinoar au fost zile de naștere, sărbători corporative, sau legat destine, s-au dăruit îmbrățișări și zâmbete sincere. S-au realizat și visele copiilor, copii din câteva case de copii din Chișinău, pentru prima oară au încălțat patine și au patinat.

Grand Patinoar 49 lei

            Noi vă spunem la revedere în următorul sezon de iarnă 2018/2019. Vă așteptăm cu toată familia la ultimile curse de patinaj la prețuri unicale de 49 lei!

Grand Patinoar 49 lei