GRAND PATINOAR: ÎN CURÂND DESCHIDEREA SEZONULUI 2018/2019!

09:59 05/12/2018

Dacă vrei să te distrezi cu prietenii? Doriți să obțineți un impuls de energie și de emoții pozitive? Veniți în inima orașului chiar în fața CCA Grand Hall, situat pe strada Negruzzi 2/4. Doar în câteva zile, patinoarul Grand Patinoar va deschide mult-așteptatul sezon de patine și o bună dispoziție! Vă așteaptă o atmosferă confortabilă, cunoștințele noi, o muzică placută și multă lumină!

GRAND PATINOAR este o atmosferă de romantism, confort, sărbătoare și un adevărată poveste de iarnă. Continuăm să implementăm losungul nostru principal - "Sportul cu plăcere". Patinoarul din centrul Chișinăului nu este doar un hobby de modă, ci o adevărată filozofie a vieții!

Mai recent, capitala nu avea zone inundabile de înaltă calitate pentru distracția de iarnă. Un bun patinoar din Chișinău a fost din categoria exoticelor, iar majoritatea fanilor au construit cutii auto-făcute în curți. Schimbați în mod fundamental situația, oferind un diapozitiv perfect pe terenuri mari și zona de gheață ideală.
Dacă sunteți un fan fierbinte al divertismentului de iarnă, vizitați patinoarul GRAND PATINOAR al companiei noastre și bucurați-vă de servicii de înaltă calitate și de o infrastructură bine dezvoltată a orașului nostru.

Oferim organizarea și desfășurarea pe patinoar a întâlnirilor romantice, a zilelor de naștere fericite, a evenimentelor corporatiste, a jocurilor și a questurilor. Felicita-ți vă prietenii cu o petrecere neobișnuită!

Loc de vacanță preferat al locuitorilor și oaspeților capitalei în timpul iernii este un patinoar. GRAND PATINOAR și echipa lui, așteptându-vă cu familia, cu cei dragi, cu prietenii, colegii, 7 zile pe săptămână.

Așteptam toată lumea la patinoarul Grand Patinoar!

Ne vedem în  sezonul nou!