Grand Hall: o familie fericită în hainele brandului italian Cotonella

11:41 16/12/2017

Simbolul anului 2018 este Cățelul Auriu – cel mai prietenos simbol al femiliei în horoscopul de est. Și cu această ocazie cadoul ideal va devein un element al confortului de acasă, precum lengeria moale și confortabilă de la Cotonella.

Cel mai mare asortiment de haine pentru port casnic din Italia este prezentat în Magazinul de brand Cotonella și doar în CCA Grand Hall. Un astfel de cadou, moale și confortabil va fi cel mai bun simbol al anului 2018 pentru toată familia.

мужская пижама Cotonella

La coaserea hainelor italiene de casă, Cotonella a folosit doar materii eco. Acestea sunt practice de purtat și permit pielei să "respire", permițându-vă să vă odihniți după o zi grea. Lăsați-vă relaxați și dormiți bine, fiți liniștiți. Simțiți confortul pe pielea Dumneavoastră!

женская пижама Cotonella

Reprezentantele sexului frumos, bineânțeles, vor fi încântate de hainele pentru casă ale brandului Cotonella vor adăuga un farmec de finețe unei imagini casnice. Barbatii atât de mult iubesc femeile grijulii.

детская пижама Cotonella

Odată ce ați purtat pijamale Cotonella, veți îndrăgi pentru totdeauna acest articol de garderobă. Oferiți tot ce este mai bun familiei și prietenilor Dvs. - dăruiți hainele italiene de la Cotonella. Vă așteptăm cu întreaga familie în magazinul de brand Cotonella, Grand Hall, etajul 1.

магазин Cotonella ТРЦ Grand Hall