Emporio Armani,Philippe Matignon: bucurați-vă bărbatul iubit cu cadouri ideale de 14 februarie și 23 februarie

17:44 12/02/2019

Se apropie 14 și 23 februarie, asta înseamnă că toate femeile se gândesc la ce să le dea unui bărbat iubit. Marcile de elită Emporio Armani și Philippe Matignon în CCA Grand Hall oferă un sortiment de cadouri ideale pentru a doua jumătate.

grand hall emporio armani

Toată lumea știe faimosul logo Emporio Armani pe o centură elastică largă pe lenjeriea de designer. Lenjeria combină stilul și confortul de înaltă clasă și este o alegere extrem de populară pentru bărbați. Se utilizează țesături foarte moi, se consideră că fiecare cusătură este gândită.

grand hall emporio armani

Lenjeria de corp este o componentă foarte notabilă, dar foarte importantă în dulapul fiecărui om. Lenjeria este întotdeauna necesară, fundația sa strategică trebuie să fie în mod regulat actualizată și, prin urmare, veți ghici cu siguranță dorințele bărbatului iubit dacă îi faceți cadou lenjeria de corp de la Emporio Armani.

grand hall emporio armani

Lenjeria bărbaților de la brandul mondial Emporio Armani va da proprietarului o siguranță maximă în sine. Modelele sunt de croite din stofă de cea mai bună calitate.

grand hall emporio armani

Cele mai populare modele de la  Emporio Arman sunt în culorile negru sau alb. Cunoscătorii mărcii susțin că stilul excelent al lui Emporio Armani va da mai mult farmec și încredere bărbaților în timp ce își caută costumul și cravată.

philippe matignon

 Șosetele italiene Philippe Matignon sunt un standard de soliditate pentru un om din secolul 21. Acestea sunt șosete de lux pentru bărbați cu propriile lor distincții: cea mai înaltă calitate și confort maxim.

Fiecare colecție  de șosete pentru bărbați Philippe Matignon este realizată cu atenție din partea designerilor italieni, luând în considerare ultimele tendințe din lumea modei moderne. Datorită bumbacului mercerizat din Peru, șosetele lui Philippe Matignon sunt plăcute la atingere ca mătasea.

philippe matignon grand hall

Dacă vă decideți să cumpărați lenjerie de corp de la  Emporio Armani sau șosete Philippe Matignon în centrul comercial Grand Hall, veți fi plăcut surprinși de gama extinsă de produse elegante și originale. Grăbiți-vă reducerile - 20% sunt valabile pînă pe 24 februarie. Nu pierdeți ocazia de a cumpăra un cadou perfect pentru iubitul dvs. bărbat, la un preț foarte competitiv.

grand hall emporio armani philippe matignon