Emporio Armani Underwear Men: 10 zile reduceri -20 % la tot asortimentul!

12:07 10/11/2017

Doriți să vă simțiți ,, luxury” ? Atunci, mergi după lenjerie Emporio Armani, care vă va completa armonios garderoba, precum și vă va ajuta să faceți o economie. În CCA Grand Hall, doar 10 zile reduceri – 20 % la toată linia legendarei lenjerii Emporio Armani Underwear Men.

Un bărbat încrezut în sine, mereu oferă o mare atenție acestui detaliu al garderobei. Și acest detaliu trebuie neapărat să fie stilat, comod și sexy. Așa ca Emporio Armani Underwear Men.

Image removed.

La producerea lenjeriei Emporio Armani Underwear Men sunt folosite materii de calitate și hipoalergice, ceia ce exclude alergiile și alte disconforturi. O atenție deosebită este acordată componentei țesăturii.

În colecție sunt expuse modele în special din tricotaj natural din bumbac, cu un procent mic de materii prime artificiale. Prin adăugarea de Lycra, lenjeria devine elastică și durabilă.

Emporio Armani Underwear Men скидки -20%

Linia Emporio Armani are modele care vor fi îndrăgite de mulți bărbați. Boxeri cu diferite înălțime de așezare pot fi adaptate la orice siluetă. Ele se potrivesc perfect corpului, în timp ce picioarele rămân deschise. Compania produce, de asemenea, boxeri pentru bărbați, care seamănă cu sorți scurți liberi cu o linie plată. Ei sunt prezentați în diferite culori.

Toată lenjeria de corp pentru bărbați Emporio Armani este dotată cu o centură elastică cu numele mărcii, cusături plate, care împiedică frecarea și garnitură durabilă. Produsele sunt moi, nu constrâng mișcarea și aproape nu sunt simțite pe corp. Ei sunt comozi de purtat sub orice îmbrăcăminte, inclusiv sub pantaloni și blugi. Deasemenea în asortiment sunt prezentate tricouri comode pentru odihnă și somn.

Emporio Armani ТРЦ Grand Hall

Vă așteptăm în CCA Grand Hall! Produsele Emporio Armani Men sunt prezentate în magazinul de brand Pal Zileri etajul 3 și în magazinul Cotonella etajul 1.