EA7 Emporio Armani: Reduceri de ianuarie de pînă la - 50%

14:54 15/01/2019

Toate produsele Emporio Armani sunt fabricate cu chic italian. Simbolul mărcii – un vultur în zbor- este cunoscut tuturor astăzi. Calitatea, designul autorului și reflectarea tuturor tendințelor de modă ale sezonului au transformat această linie, creată de Giorgio Armani, într-o lovitură reală. Doar în CCA  Grand Hall, o marcă de haute couture care a câștigat popularitate la nivel mondial vă invită la reduceri de până la 50%!

grand hall emporio armani

EA7 Emporio Armani este o îmbrăcăminte sportivă pentru cei care sunt îndrăgostiți de sport. Datorită designului ergonomic, materialelor respirante bazate pe fibre naturale și uimitor de ușoare al fiecărui produs, hainele EA7 sunt ideale atât pentru pregătirea profesională, cât și pentru activitățile în aer liber.

grand hall emporio armani

Îmbrăcămintea italiană EA7 Emporio Armani  este o combinație unică de stil, practicitate și calitate. Această îmbrăcăminte vă va proteja de vânt și îngheț în sezonul rece.

 

grand hall emporio armani

 Marca EA7 produce încălțăminte sportivă, haine și accesorii pentru bărbați, cu accent pe versatilitatea produselor sale. Atunci când se creează produsele, compania se concentrează nu numai pe sport, ci și pe diverse activități, cum ar fi accesul la un club de noapte sau odihna în aer liber.

grand hall emporio armani

Мужские кроссовки итальянской фирмы премиум класса EA7,отличаются компактным дизайном и облегающим силуэтом, а толстая подошва обеспечивает максимальный комфорт. Только сейчас у Вас есть возможность приобрести лучшую обувь от итальянских мастеров со скидкой до 50 %.

grand hall emporio armani

Emporio Armani EA7 nu are egali. Nu pierdeți ocazia de a achiziționa haine originale de la brandul mondial EA7 Emporio Armani cu până la 50% reducere! Vă așteptăm în centrul comercial Grand Hall, etajul 3.