Cotonella: Cumpără mai mult, plătește mai puțin!

16:24 10/11/2017

Lenjeria Cotonella este fină, luxoasă și ultra femenină, pe permite să vă simțiți o adevărată doamnă. Chear dacă nimeni nu o va vedea de sug haine, tu o simți și tu știi cât de femenină tu arăți în ea. Aceasta este arma noastră.

Nu rata șansa, folosește promoția unică de la brandul popular italian Cotonella – cumpără mai mult, plătește mai puțin!

 

нижнее белье Cotonella

Anume lenjeria frumoasă vă conferă încredere în sine și anume încrederea în sine vă face fermecătoare. Și asta poate fi atât la femei cât și la bărbați.

мужское белье Cotonella

Toate modele Cotonella sunt foarte comode la port, elastice și au o așezare superbă. Doar materii naturale! Confort și satisfacție pentru piele Dumneavoastră atunci când pielea întră în contact cu materiile naturale, care nu dau reacții alergice și disconfort.

детское нижнее белье Cotonella

Lenjeria pentru copii Cotonella este produsă din 100% bumbac nealbit, fără substanțe chimice și coloranți, astfel încât materialul care se potrivește cu pielea delicată a copilului este absolut sigur. Datorită unei tăieturi convenabile, produsele se așează perfect pe corp, fără disconfort. Stratul interior de protecție permite copilului să doarmă sau să se joace în confort.

трикотаж Cotonella

Tricotajul moale Cotonella, va încălzi în seriile reci și vă va înconjura cu căldură. Ce poate fi mai confortabil decât pijamalele moi, fără mișcări în timpul somnului! Cotonella a pregătit modele unicate și foarte confortabile pentru femei, bărbați și copii, care vă înconjoară cu tandrețe.

магазин Cotonella ТРЦ Grand Hall

Oferta avantajoasă este valabilă doar 2 săptămâni! Cu cât cumpărați mai mult lenjerie și tricotaje Cotonella, cu atât mai mult economisiți!

Vă așteptăm în magazinul de brand Cotonella din CCA Grand Hall, etajul 1