Columbia: reduceri până la -30 % la colecția de toamnă - iarnă 2018

11:56 17/10/2018

Întîlniți frigurile cu plăcere! Cald și confortabil vă veți simți doar în hainele și încălțămintea Columbia și Salomon. Puteți cumpăra haine de iarnă și încălțăminte de înaltă tehnologie în magazinul  de firmă Columbia, situat în CCA Grand Hall, la etajul 3.

 

Încălzirea tehnologiei Columbia Omni-Heat, rezistentă la apă, omni-shield și Out-Dry - este o tehnologie excelentă, care oferă o experiență excelentă în ceea ce privește activitățile din acest domeniu. Tehnologiile de inovație permit accesul căldurii  în diferite condiții de viață. Producătorii Columbia au prezentat un ideal de echilibru și confort.

 

Columbia: скидки до -30 %

Columbia și Solomon produc pantaloni, jachete și accesorii bazate pe modele de sisteme de încălzire unice. Noua tehnologie din încălțăminte Gore-Tex va asigura controlul climatizării, va preveni creșterea temperaturii și a umidității și va oferi o protecție mai bună împotriva umezelii, iar tehnologia unică Contagrip va asigura o aderență excelentă în timpul sezonului de iarnă.

 

Solomon скидки - 30%

 

Columbia și Salomon înseamnă fiabilitate, stabilitate, protecție și confort. Vă așteptăm la magazinul de firmă Columbia, în centrul comercial Grand Hall,etajul 3.

 

Columbia и Salomon Grand Hall