Columbia : echipamente performante pentru visele tale

11:38 20/04/2018

           Hainele și incălțămintea Columbia sunt unice.De ce ? Citiți mai jos și de azi inainte  o sa procurați hainele și incălțămintea doar acestui brand. Columbia execută hainele și incălțămintea sa cu implicarea științei și cercetărilor practice,studiind corpul și mediul inconjurător.

Columbia: высокотехнологичная экипировка для Вашей мечты

          Tehnologiile Columbia se folosesc in zone anumite .

          Acolo unde are loc interacțiunea maximală a căldurii corpului ,se folosește tehnologia Omni-Heat,care reflectă și salveză căldura proprie  a corpului persoanei și în același timp distruge caldura și umeditatea excesivă.

          Acolo unde este umeditate în exces ,se folosește tehnologia Omni-Shield,care previne absorbția în țesut a oricărui lichid cu temp mai joase de 77 C,împingîndul de pe suprafață.Picăturile de apă sau murdărie alunecă de pe țesut și nu lasă urme.

          Acolo unde este transpirația  mărită și e nevoie de a consolida respirația ,se folosește Omni-Freeze Zero- tehnologia intră in reacție cu sudoarea și micșorează temperatura țesutului,iar persoana simte o răcorire plăcută.

           In acest fel ,o simplă haină poate fi inzestrată cu cele mai tari tehnologii.

Columbia: высокотехнологичная экипировка для Вашей мечты

        Te-ai săturat să stai in pat privind televizorul? Visezi la un drum plin de perepeții ? Vrei sa vezi cit mai multe locuri noi și interesante? Hainele  și incălțămintea Columbia creează posibilități majore pentru îndeplinirea tuturor viselor.

        Noi lucrăm pentru tine in fiecare zi de la orele 9:00 pina la 21:00-magazinul de firmă Columbia,în centrul comercial Grand Hall, 3 etaj.

Фирменный магазин Columbia в торговом центре Grand Hall Кишинев